Het bestuur

Jeroen van Splunder - PRAESES | Voorzitter

Jeroen van Splunder

Jeroen is de huidige voorzitter van Marum Bibio, ofwel het gezicht van de vereniging. Jeroen is hierbij verantwoordelijk om de vereniging draaiend te houden. Als er dus vragen zijn of onduidelijkheden kan je altijd bij hem terecht. jeroen doet zelf de opleiding maritiem officier en is hierin ook werkzaam. Jeroen is daaarbij ook de trotse eigenaar van de beroemde “ransbak” waarbij hij door Vlissingen rond scheurt om de biervoorraad aan te vullen wanneer nodig. Jeroen zelf houdt ook van gitaar spelen maar of hij er wat van kan? Dat moet je zelf maar even beoordelen!

Tijmen Ketting - QUAESTOR | Penningmeester

Tijmen Ketting

Tijmen Ketting is de penningmeester van Marum Bibio. Als penningmeester zorgt Tijmen ervoor dat de geldzaken, zoals het geld voor onze sunset cruise, happen&stappen en het introkamp op orde is. Zo zullen we nooit geld te kort komen en kunnen we zorgen dat onze leden de activiteiten en feesten krijgen die ze verdienen! Tijmen is de oud voorzitter, maar kon Marum en het bestuur nog niet loslaten. Tijmen zijn nuchtere kijk op het leven zorgt voor een relaxte sfeer binnen de vereniging. Voor hem staat plezier hebben voorop! Los van zijn rol als penningmeester houdt Tijmen graag van vissen en zwemmen terwijl hij de zonsondergang bekijkt. Tijmen studeert momenteel Aquatische Ecotechnologie, hiermee gaat hij later vissen bestuderen die hij al jaren vangt.

Naomi Polfliet - AB ACTIS | Secretaris

Naomi Polfliet

Hoi, ik ben Naomi. In mijn dagelijkse leven sta ik voor de klas en studeer ik dus ook PABO. Door mijn ervaringen met kleuters heb ik allerlei trucjes geleerd om onze leden zo enthousiast en actief mogelijk te houden. Ik ben altijd wel in voor wat gezelligheid, of dat nou is in de vorm van samen gezellig eten, een drankje doen in de soos of spelletjes doen (met of zonder drank 😉 ). Verder ben ik erg creatief en gebruik dit ook graag binnen de muren van onze vereniging, zo heb ik al een keer versieringen gemaakt voor een themafeestje, schrijf en teken ik alles op de spiegels van ‘de Fles’ en heb ik zelfs een heel lichtbord gemaakt met Marum Bibio erop. Op deze manier houdt ik onze vereniging gezellig en creatief.