Naomi Polfliet,
Voorzitter | Praeses

Hey! Ik ben Naomi Polfliet en ik ben de gelukkige die zichzelf voorzitter mag noemen van deze super vereniging. Ik ben in mei 2019 lid geworden en zit sinds oktober van dat jaar in het bestuur. Met vragen, problemen of roddels ben je bij mij altijd aan het juiste adres. Ik ben al een tijdje aan het afstuderen en kleuters temmen is momenteel mijn baan. Wanneer de leden allemaal weer eens zat in de soos liggen of om de paal hangen weet ik dan dus ook best hoe we daar gepast mee om kunnen gaan. Of nouja, ik doe net alsof!

 

Yannick Sanders,
Penningmeester | Quaestor

Mijn naam is Yannick Sanders en ik ben de penningmeester van Marum Bibio. Als penningmeester zorg ik ervoor dat de geldzaken, zoals het geld voor onze sunset cruise, happen&stappen en het introkamp op orde is. Zo zullen we nooit geld te kort komen en kunnen we zorgen dat onze leden de activiteiten en feesten krijgen die ze verdienen! Als grafisch vormgever zorg ik tevens ook voor het ontwerp van de posters flyers en ander promotie materiaal. Creatief denken en ideeën aandragen is dan ook een van mijn sterkere kanten! Momenteel studeer ik Tourism Management, een Engelstalige studie met medestudenten van over heel de wereld. Vooral met Wodka, Wiskey & Wijn kan ik heel gezellig zijn!

 

Tammy Verdonk,
Secretaris | Ab actis


Als secretaris van Marum Bibio hou ik me bezig met alle communicatie binnen de studentenvereniging. Ik hou van kletsen, feesten, gezelligheid en je ziet me bijna nooit zonder een glimlach op mijn gezicht. Ik ben altijd druk in de weer met van alles en nog wat en zit amper stil! Maar dit vind ik alleen maar leuk. Je kan voor alles bij mij terecht en ik zal er altijd voor je zijn, zonder judgement. Ik woon in het centrum van Vlissingen, super dicht bij de soos dus dat is ongelofelijk handig. Studeren hoort er natuurlijk ook een beetje bij (ik studeer Tourism Management), maar ik vind wel dat het leven los van de HZ veeeel interessanter is! Dus heb je zin om een keer wat te doen? Hit me up!

 

Thomas Vreugdenhil,
Algemeen bestuurslid | Senator


Mijn naam is Thomas Vreugdenhil en ik ben 21 jaar. Sinds januari 2021 mag ik mijn bijdragen leveren aan de vereniging als algemeen bestuurslid van S.V. Marum Bibio. Daarnaast ben ik ook penningmeester van het herendispuut Cede Maiori. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de opleiding Maritiem Officier werk in de bediening bij onze sponsor SOIF.
Je kan mij herkennen aan mijn uitbundige dansjes en heel fanatiek (en vals) meezingen met alle nummertjes.