De Fles 2.2

De Fles 2.2

De soos is de plek waar het voornamelijk allemaal gebeurt. Het is de plek waar onze leden samen komen om gezellig een drankje te doen, een spelletje te doen of te dansen.

De soos is meerdere malen verhuisd sinds we in 2005 een zelfstandige vereniging zijn geworden, maar is altijd verbonden geweest aan Marum Bibio.

Begin 2020 hebben we de de kans gekregen om mee te verhuizen met het oude ‘Club Bellamy’. Zij zijn nu in een nieuwe vorm, namelijk ‘de Vrienden van Vlissingen’, gevestigd aan de Nieuwendijk 7. Wij kregen het aanbod van de eeuw om huurders te worden van de voormalige en intacte stripclub die boven ‘de Vrienden van Vlissingen’ gevestigd is.

De stripclub heeft slechts 5 dagen kunnen draaien voordat de deuren sloten, De sfeer hangt er nog, het fluweel is er nog, de paal staat er nog en met een paar kleine aanpassingen en wat wasbeurtjes konden we er dus zo intrekken.

We hebben onze eigen tap, genoeg plek om rustig te zitten of een spelletje te doen, plek om te dansen, te beerpongen of een slinger om de paal te maken. We hebben bordspellen, kaartspellen, maar ook spellen voor de playstation voor onze nieuw ingebouwde tv. Er kunnen filmavondjes gegeven worden of sportwedstrijden gezamenlijk worden bekeken. Binnen in onze soos is het dus nooit saai. Daarnaast hebben we ook een gigantisch dakterras, waar je met lekker weer heerlijk buiten kan genieten van frisse lucht. Van tijd tot tijd organiseren we hier ook gezellige BBQ’s en hebben we een buitenbar waar we cocktails kunnen verkopen.