Marum Bibio

Sponsoren

Onze sponsoren

Zonder sponsoren zou Marum Bibio niet in staat zijn om de evenementen die het organiseert te organiseren. Zou onze societeit geen drinken kunnen schenken en zou het studentenleven binnen Marum Bibio niet mogelijk zijn. Daarom hebben wij onze sponsoren, hieronder vindt je een lijst van ze.

Café De vrienden van Vlissingen

Al jaren lang bevind Marum Bibio zich onder de vleugels van café de Vrienden van Vlissingen. Als hoofdsponsor, sponsort de VVV jaarlijks een goed bedrag. Hiervan kan Marum Bibio de beste feesten organiseren, leuke activiteiten neerzetten en veel lekkere drankjes aanbieden. Door een verhuizing in het afgelopen jaar, hebben we zelfs een upgrade gekregen van soos. Dankzij Jhermain en Rob, de eigenaars, hebben we nu een prachtige locatie voor onze Fles en de studentenstapavonden

Promopolitan

Als een van de hoofdsponsoren, biedt Promopolitan de beste baantjes aan. Wanneer je aan het werk gaat via Promopolitan, krijg je niet alleen lekker betaald, maar krijgt Marum ook meer sponsoring binnen. Want over elk gewerkt uur, ontvangt Marum een klein bedrag. Deze wordt natuurlijk niet afgeschreven van jouw loon. Daarnaast krijg je via Promopolitan vaak enorm leuke kansen voor toekomstige banen, ook voor na je studententijd. Kijk snel op de website van Promopolitan! 

Draagkracht

Ook met Draagkracht hebben we al jaren lang een goede samenwerking. Omdat het enorm leuke uren zijn die je kan werken en je altijd samen werkt met vrienden of mensen die je goed kent is het een van de favoriete baantjes geweest onder onze leden. Dit omdat het met de lessen enorm goed te combineren is. Je werkt vaak maar 3 uurtjes, waarna je nog veel tijd over het op je dag. Ook bij Draagkracht geldt: Over de gewerkte uren, ontvangt Marum een bedrag aan sponsoring. Kijk snel op de website van draagkracht voor meer informatie!

Domino’s

De samenwerking met Domino’s pizza Vlissingen is een samenwerking waar we al meerdere jaren van mogen genieten. Als lid van Marum Bibio kan je gebruik maken van stapelkorting. Het gaat hier om pizza’s van de volgende categorieën: Top Taste, Favourites, Tradational & Vegan en is met uitzondering van siganture meat lovers. Daarnaast hebben we een elk jaar een geweldige wedstrijd, waarbij we een eigen Marum Pizza mogen ontwerpen. Leden mogen dan hun eigen recept opsturen voor de perfecte pizza, die zij daarna mogen maken. Deze wordt uiteindelijk getest door een jury waardoor de Marum Pizza wordt gekozen. De winnaar wint dan 3 xxl pizza’s van zijn/haar/hen eigen creatie.

Oceanwide

Oceanwide is een detacheerder die zich richt op de Maritieme en Energiesectoren. Wij helpen zowel starters als ervaren specialisten aan een baan als bijvoorbeeld matroos, maritiem officier, kapitein of meer technisch als werktuigkundige in de machinekamer. Ook bieden we doorlopend banen aan in de offshore of windturbine techniek. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of kom gerust een langs bij onze locatie aan het Stadhuisplein 20 in Vlissingen. Ben je momenteel of bijna klaar met je studie? Wij helpen je graag bij het vinden van een carrière die bij je past. Sluit je aan bij onze Oceanwide crew!

Juicebar

Als lid van Marum Bibio krijg je 10% korting op alles wat er verkocht wordt bij de Juice Bar in Vlissingen. Het enorm schattige barretje in de Walstraat verkoopt alleen maar verse Juices en andere heerlijke snacks. Hij maakt alles klaar waar je bij bent en voor de prijzen is gezond zijn nog nooit zo vervelend geweest. Daarnaast heeft Marum ook haar eigen anti kater middel laten maken namelijk: De Marum Bibio Hangover Juice voor maar €5,-.


Deze heerlijke verfrissende smoothie is gevuld met:

  • Groene appel, om je vochtlevels weer terug op peil te krijgen.
  • Bosvruchten, om jezelf op te laden met de vitamines die je weggedronken hebt en voor extra vocht.
  • Geen klein beetje bietwortel, voor het kleine beetje zoetigheid en vezels om je lichaam te ontgiften van de nacht daarvoor.
  • Een geweldige hoeveelheid anti-oxidanten, die je arme en sippe organen zullen reinigen.

Deze smoothie is perfect voor je katerdag en we beloven je: Zodra je het geprobeerd hebt, kan je nooit meer zonder!

Parfumstunter

Bij Parfum-Stunter.nl kunt u online uw geuren, verzorging, make-up en meer kopen. Ook staan wij geregeld op markten en braderieën. Zo zijn wij in Vlissingen ieder jaar te vinden op de nachtmarkt!
De inspiratie voor onze geuren is gevonden in het al bestaande luxe parfum segment. Door zorgvuldig uitgekozen geurlijnen en de ontwikkeling van merken als Meeka en Creation Lamis kunnen wij dezelfde ervaring bieden voor een veel zachtere prijs.
Wij hebben gekozen voor Marum-Bibio omdat we het Vlissingse studentenleven een warm hart toedragen en om die reden bieden wij studenten van Marum-Bibio boven op alle aanbiedingen nog meer korting aan!

Dutch Bargain

Af en toe een verandering in het bier wat we drinken is altijd mooi meegenomen. Hiervoor kunnen wij altijd bij Dutch Bargain terecht. Zij hebben verschillende bieren die wij af en toe in onze soos verkopen!

Costuumpje

Costuumpje is een winkel gelegen in Vlissingen waar je terecht kan voor het huren van een kostuum voor de themafeesten. Marum Bibio organiseert veel verschillende thema feesten waar je natuurlijk altijd op je best naar toe wilt. Daarom kan je bij Costuumpje altijd de perfecte outfit huren om volledig in thema naar het feest toe te gaan. Bij vertonen van je Marum pas krijg je 10% korting op een kostuum. Zo hoef je nooit meer in je saaie outfit naar een themafeest! Kijk vooral een keertje op de website voor meer informatie

Knijnenburg Zeefdruk

Om onze kleding en merchandise te bedrukken kunnen wij altijd terecht bij Knijnenburg Zeefdruk. Zij helpen ons al heel wat jaartjes met de perfecte kleding die bij onze vereniging past.

Eethuis Lezzet

Je kent het misschien wel. Na het uitgaan heb je ontzettend veel honger. Gelukkig is er in de buurt Eethuis Lezzet. Zij kunnen jou honger altijd op de juiste manier over krijgen.

Drukbedrijf

Drukbedrijf is HET bedrijf als je iets wilt laten bedrukken. Dit bedrijf drukt namelijk álles op alles. Hier kun je altijd terecht met al je uitdagende klussen en leuke ideeën!