Commissies

De feestenementen commissie

Ben jij niet vies van een feestje? Ben jij goed in organiseren en barst je van de nieuwe ideeën?

Dan is de feestenementencommissie op zoek naar jou! Sluit je aan bij de feestenementencommissie en zorg samen met de andere commissieleden voor onvergetelijke feesten en evenementen!

De sooscommissie

Samen met de andere commissieleden de mooiste sociëteit van Vlissingen draaiende houden, de leden voorzien van een biertje en continu De Fles blijven verbeteren is een grote verantwoordelijkheid. Denk jij dat je hieraan een steentje kunt bijdragen? Dan ben jij binnen de sooscommissie helemaal op je plek!

De promotiecommissie

Samen met je commissie ervoor zorgen dat iedereen weet wie Marum Bibio is, welke feesten er op de planning staan en de aankomend studenten ervan overtuigen om zich bij ons aan te sluiten… Dat is in een notendop waar de promotiecommissie voor staat. Heb jij een leuke babbel, kun je misschien heel goed overweg met Photoshop of wil je dit leren? Dan is de promotiecommissie echt iets voor jou!

De sponsorcommissie

Zonder de financiële hulp van sponsoren zou Marum Bibio natuurlijk nooit zulke vette feesten en evenementen kunnen neerzetten. Daarom is het belangrijk dat er continu wordt gewerkt aan het onderhouden van contacten met de huidige sponsoren en natuurlijk het zoeken naar nieuwe sponsoren! Lijkt contact leggen met zowel grote bedrijven als kleine lokale bedrijven jou een leuke uitdaging? Sluit je dan snel aan bij de sponsorcommissie!