Commissies

De feestcommissie

Ben jij niet vies van een feestje? Beschik jij over originele ideeën om nog betere, knallendere en grotere feesten neer te zetten? Dan is de feestcommissie opzoek naar jou! Sluit je aan bij de feestcommissie en zorg elke maand samen met de andere commissieleden voor een onvergetelijk themafeest!

De sooscommissie

Samen met de andere commissieleden de mooiste sociëteit van Vlissingen draaiende houden, de leden voorzien van een biertje en continu De Fles blijven verbeteren is een grote verantwoordelijkheid. Denk jij dat je hieraan een steentje kunt bijdragen? Dan ben jij binnen de sooscommissie helemaal op je plek!

De sponsorcommissie

Zonder de financiële hulp van sponsoren zou Marum Bibio natuurlijk nooit zulke vette feesten en evenementen kunnen neerzetten. Daarom is het belangrijk dat er continu wordt gewerkt aan het onderhouden van contacten met de huidige sponsoren en natuurlijk het zoeken naar nieuwe sponsoren! Lijkt contact leggen met zowel grote bedrijven als kleine lokale bedrijven jou een leuke uitdaging? Sluit je dan snel aan bij de sponsorcommissie!

De evenementencommissie

Ben jij goed in organiseren en barst je van de nieuwe ideeën? Wil jij meehelpen aan het neerzetten van uiteenlopende evenementen? Sluit je dan aan bij de evenementencommissie en help mee met het organiseren van bijvoorbeeld de Cantus, Bierbeleggen of het Oktoberfest!

De promotiecommissie

Samen met je commissie ervoor zorgen dat iedereen weet wie Marum Bibio is, welke feesten er op de planning staan en de aankomend studenten ervan overtuigen om zich bij ons aan te sluiten… Dat is in een notendop waar de promotiecommissie voor staat. Heb jij een leuke babbel, kun je misschien heel goed overweg met Photoshop of wil je dit leren? Dan is de promotiecommissie echt iets voor jou!