Sociëteit 'De Fles'

De Fles

De sociëteit van Marum Bibio, genaamd ‘De Fles’, bevindt zich boven onze stamcafé ‘Feestcafé Bellamy’. Onze soos is te bereiken via de achteringang van ‘Feestcafé Bellamy’, welke zich bevind in de Sarazijnstraat. De Fles functioneert als buitenschoolse opvang, voor studenten die naast studeren, ook houden van een beetje gezelligheid. Af en toe geven wij een feestje, maar eigenlijk is het elke dag feest.. Een biertje kost namelijk maar één euro! Ook kan men een wijntje nuttigen voor maar één euro of een fles kopen voor maar zes euro! Voor de alcoholvrije student hebben wij ook fris te koop voor maar een schamele 50 cent. En voor de hongerige student zijn er zakjes chips verkrijgbaar voor maar 50 cent. Iedere maand kiest onze sooscommissie heel vakkundig een heerlijk speciaal biertje uit en schenkt deze in de Fles.

De Fles bestaat sinds september 2010 en is sinds maart 2015 verhuist naar onze nieuwe stamkroeg Feestcafé Bellamy. Onze sociëteit wordt gerund door de sooscommissie. Dit is een groep enthousiaste leden die ervoor zorgen dat er altijd voldoende drankjes aanwezig zijn, dat de soos schoon en netjes is en dat er geklust wordt! Tevens worden deze personen ingezet als barpersoneel. Dus heb je nog leuke ideeën voor of vragen over De Fles? Neem dan contact op met één van de leden van de sooscommisie, via marum@hz.nl

Wij zijn vijf dagen per week geopend, van zondag t/m donderdag. De Fles opent om 21.00u haar deuren en sluit wanneer de barman naar bed wil. Dus ben je jarig? Heb je je rijbewijs gehaald? Heb je je Propedeuse binnen? Of heb je eindelijk voor het eerst, zonder moeder een maaltijd in elkaar gedraaid? Vier je feestje in De Fles!! Voor slechts €60,- huur je de soos af en wordt er een nieuw fust aangeslagen! Voor meer informatie, vraag het barpersoneel of plaats een berichtje op onze facebook pagina; www.facebook.com/de.fles.5

Openingstijden:

Zondag t/m woensdag: 21:00u – 02:00u

Donderdag: 21:00u – 02:00u (daarna gaan we verder in Feestcafé Bellamy)

Kortom, wil je leuke nieuwe mensen leren kennen? Wil je huiswerk connecties leggen? Wil je jezelf ontplooien tot DJ? Of wil je gewoon gezellig een lekker biertje komen drinken? De Fles is dan jou place to be!!

De fles is alleen toegankelijk voor alle leden van Marum Bibio. Ieder lid mag twee introducés meenemen. Nog geen lid? Mail naar marum@hz.nl !