Sociëteit 'De Fles'

De Fles

De soos is onze plek om als leden samen te komen voor een drankje, een dansje, een spelletje of een babbeltje. De soos is meerdere malen verhuisd sinds we in 2005 een zelfstandige vereniging werden, maar is altijd verbonden geweest aan de stamkroeg waar we op dat moment aan verbonden waren. Begin 2020 kregen we de kans om mee te verhuizen met het oude Club Bellamy. Ze zijn nu in een nieuwe vorm, namelijk ‘de Vrienden van Vlissingen’ gevestigd aan Nieuwe Dijk 5. Wij kregen het aanbod van de eeuw, hebben die aangenomen en zijn nu dus de trotse huurders van de voormalige, intacte stripclub die zich boven onze nieuwe stamkroeg bevindt. De stripclub heeft slechts 5 dagen kunnen draaien voordat de deuren sloten, De sfeer hangt er nog, het fluweel is er nog, de paal staat er nog en met een paar kleine aanpassingen en wat wasbeurtjes konden we er dus zo intrekken.

We hebben onze eigen tap, genoeg plek om rustig te zitten of een spelletje te doen, plek om te dansen, te beerpongen of een slinger om de paal te maken. We hebben bordspellen, kaartspellen, maar ook spellen voor de playstation voor onze nieuw ingebouwde tv. Er kunnen filmavondjes gegeven worden of sportwedstrijden gezamenlijk worden bekeken. Binnen in onze soos is het dus nooit saai. Binnenkort openen we echter ook nog eens ons aansluitende dakterras voor onze leden. Hierdoor wordt in de zon chillen, met je vrienden en een koud drankje nog leuker! Al met al zijn we dus enorm trots op onze sociëteit ’De Fles’! Wil je deze leuke tijden in deze unieke plek nou zelf beleven? Dat kan natuurlijk. We zijn namelijk maar liefst 5 dagen in de week open!

Zondag t/m woensdag van 21:00 uur tot 02:00 uur

Donderdag van 20:00 uur tot 23:00 uur waarna we doorfeesten in ‘de Vrienden van Vlissingen’

WIl je langskomen? Doe dan één van ons even een berichtje via facebook of instagram. Tot 22:00 uur is onze sociëteit te betreden via de niet te missen achteringang aan de sarazijnstraat. Later op de avond kun je ons bereiken door de vooringang van de Vrienden van Vlissingen te gebruiken.

Als lid ben je op deze tijden altijd welkom. Ieder lid mag introducees meenemen, maar daarbij houden we ons wel aan een regel. Vind je het nou zo leuk dat je al 3 keer ons op bent komen zoeken? Dan vragen we je graag of je officieel lid wilt worden van onze vereniging, om daarna vrijblijvend te kunnen komen genieten in ‘De Fles’.

Kom zeker eens kijken of we wat voor je zijn, doe gezellig een drankje of een spelletje mee voor heerlijk lage prijzen en leg connecties met nieuwe super toffe mensen!