Sunset Cruise

Sunset Cruise

Hét paradepaardje van Marum Bibio, een spetterend feest dat je absoluut niet mag missen! De Sunset Cruise is één van de grootste evenementen waarnaar, naast al onze leden, ook alle andere studenten in Vlissingen een heel jaar lang naar uitkijken. De Sunset Cruise is als een ‘normaal’ gala, met de welbekende cocktail dresscode, maar Marum Bibio’s Sunset Cruise is uniek!

Het unieke aan de Sunset Cruise is dat het gala op een boot wordt gehouden. Varend langs de boulevard met een drankje in je hand, kijkend naar de ondergaande zon, genietend van de muziek van een live band op het ene dek en een DJ op het andere dek; een avond om nooit te vergeten dus! De Sunset Cruise wordt volledig door Marum Bibio georganiseerd, dus dan wordt het hoe dan ook legendarisch.

Het feest begint al wanneer de boot nog aan wal ligt, iedereen komt in de mooiste outfits, met de grootste feeststemming aan boord. Wanneer iedereen aan boord is, het feest dus al lekker op gang is, gaan we varen. We varen over de Westerschelde langs de boulevard van Vlissingen. AL feestend, dansend met je vrienden vaar je met het geweldige uitzicht op de skyline van Vlissingen. Alle prachtig verlichte gebouwen en de zon die langzaam wegzakt in zee, dat zie je alleen deze avond!

We zien jullie weer graag aan boord tijdens de volgende editie van Marum Bibio’s Sunset Cruise.