Sunset Cruise

Sunset Cruise

Hét paradepaardje van Marum Bibio, een spetterend feest dat je absoluut niet mag missen! De Sunset Cruise is één van de grootste evenementen waar alle Marum leden, en natuurlijk ook alle andere studenten, een heel jaar naar uitkijken. De Sunset Cruise is te vergelijken met het HZ Gala, maar dan is de dresscode cocktail.

 

Het unieke aan de Sunset Cruise is dat het gala op een boot wordt gehouden. Varend langs de boulevard met een drankje in je hand, kijkend naar de ondergaande zon en natuurlijk een live band en DJ; een avond om nooit te vergeten dus! De Sunset Cruise wordt volledig door Marum Bibio georganiseerd. (AAV heeft dus geen inspraak zoals bij het Gala, heel belangrijk!)

 

Het feest begint al wanneer de boot nog aan wal ligt, wanneer iedereen aan boord is en het feest is al lekker op gang gaan we varen. Het geweldige uitzicht op de skyline van Vlissingen met alle prachtig verlichte gebouwen en de zon die langzaam wegzakt in zee, dat zie je alleen deze avond! We zien jullie weer graag aan boord tijdens de volgende editie van Marum Bibio’s Sunset Cruise.