Promopolitan

Beste leden en aspirant-leden van Marum Bibio,

In dit stukje zullen wij proberen uit te leggen wat Promopolitan is en wat wij jullie eventueel kunnen bieden. Laten we beginnen met een korte introductie; Promopolitan is kort gezegd een studentenuitzendbureau, wij proberen zoveel mogelijk en zo leuk en gevarieerd mogelijk werk aan te bieden. Hiervoor hebben wij verschillende takken, een korte opsomming geeft al een aardig beeld. Promopolitan bestaat uit onder andere een promotie-tak, chauffeurs-tak,  horeca en evenementen-tak en 3de handje alias de hulpstudent. De werkzaamheden zijn enigszins seizoen gebonden maar we proberen een zo groot mogelijke diversiteit aan te brengen in de opdrachten die we eventueel voor jullie hebben.

Bij ons werk je op oproep basis. Je kunt dus altijd kiezen of je ergens wel of niet wil gaan werken. Voor ieder gewerkt uur door een lid van jullie vereniging geven wij een vergoeding aan de verenigingskas. Mocht je al een beetje geïnteresseerd zijn neem dan gerust voor het hele verhaal een keer contact met op ons, dit kan natuurlijk via telefoon, e-mail, sms, facebook etc etc.
Maar je kunt ons ook gewoon aanspreken in de kroeg of op een van de welbefaamde Marum feestjes. Wij komen graag bij jullie vereniging op een feestje of zo nu en dan eens in de Fles.

Promopolitan

We hebben zelf allemaal een verleden op de Hogeschool Zeeland en een aantal jaar Vlissingse Horeca ervaring. Nu we drie jaar aan het bouwen zijn aan onze onderneming is het verstandig om af en toe eens even te ontspannen. In de afgelopen periode hebben we een behoorlijke groei doorgemaakt qua professionaliteit in structuur en uitstraling, zo hebben we een “vernieuwd logo”  en zijn we zelfs verhuisd naar een mooi kantoortje wat gevestigd is in het souterain aan de Beursstraat 41. We beschikken hier over heerlijke koffie en zo tegen het weekend zelfs over een vers getapt biertje.

Zoals wij bij jullie welkom zijn in de Fles zo zijn jullie dat natuurlijk bij ons, dus kies een tijd die goed bij je past en wandel gezellig binnen voor een praatje of een bakkie!!