Promopolitan

Beste leden en aspirant-leden van Marum Bibio,

In dit stukje zullen wij uitleggen wat Promopolitan is en wat zij jullie eventueel kunnen bieden. Laten we beginnen met een korte introductie; Promopolitan is kort gezegd een uitzendbureau, zij proberen zo gevarieerd mogelijk en zo leuk mogelijk werk aan te bieden. De verschillende branches waar Promopolitan zich in bevind zijn: Horeca, Housekeeping, Promotie en Sampling, Hosten en Hostessen, Chauffeursdiensten en Detailhandel. Daarnaast hebben zij zo af en toe ook een geschikte startersbaan gericht op de richting waarin jij bent afgestudeerd.

De eigenaren van Promopolitan hebben zelf ook een verleden op de Hogeschool Zeeland en een aantal jaar Vlissingse horecaervaring. Promopolitan is opgericht in 2010 en bestaat inmiddels tien jaar! De afgelopen jaren hebben zij een behoorlijke groei doorgemaakt qua professionaliteit in structuur en uitstraling, zo is de site helemaal up-to-date en is er een app in opkomst. Hiernaast proberen zij zich altijd verder te ontwikkelen en mee te gaan met de huidige tijd.

Bij Promopolitan werk je op oproep basis. Je kunt dus altijd kiezen of je ergens wel of niet wilt gaan werken. Voor ieder gewerkt uur door een lid van jullie vereniging geven zij een vergoeding aan de verenigingskas. Daarnaast kan jij zelf ook nog geld verdienen door een vriend of vriendin bij ons aan te melden als nieuwe medewerker. Werkt deze vriend of vriendin vervolgens 40 uur voor Promopolitan dan ontvang jij een waardebon van €50,- . Mocht je al geïnteresseerd zijn, neem dan gerust voor het hele verhaal een keer contact met op ons, dit kan via: Tel. 0118-414026, Mail info@promopolitan.nl, Whatsapp +31628336575, Instagram, facebook. Maar je kunt ze ook gewoon aanspreken in de kroeg of op één van de welbefaamde Marum feestjes.

Ga gerust eens een keer langs voor een praatje of kennismakingsgesprek bij het kantoor in de Beursstraat 41 sous. Zij verzorgen hier voor een heerlijke bak koffie en zo tegen het weekend voor een vers getapt Promopolitanbiertje. Zoals zij bij ons in de Fles welkom zijn, zo zijn wij dat ook bij Promopolitan op kantoor.