• Home
  • Marum
  • Foto's
  • Sociëteit De Fles
  • Sponsoren
  • Lid Worden
  • Intromix
  • Contact
lidmaatschap

Marum

Lidmaatschap

De leukste studentenvereniging in Vlissingen!

Inschrijven

Leuk dat je geïnteresseerd bent om lid te worden bij Marum Bibio! We zijn een gezelligheidsvereniging in het centrum van Vlissingen met ongeveer 100 actieve leden.

Je bent een eerstejaars Marum lid wanneer je nog nooit eerder lid bent geweest van Marum. Hiervoor betaal je tot 1 oktober €20,- contributie. Na 1 oktober wordt dit €25. Voor dit bedrag krijg je een Marum polo, Marum Pas, heb je onbeperkt toegang tot de soos tijdens openingstijden en mag je gebruik maken van alle kortingen en acties die wij hebben bij en via onze sponsoren. Je lidmaatschap geldt voor 1 jaar en kan je daarna verlengen naar een meerderjaarslidmaatschap.

Je bent een meerderjaars Marum lid wanneer je al een keer lid bent geweest van Marum en je wilt herinschrijven. De kosten hiervoor zijn tot 1 oktober €15 euro. Na 1 oktober wordt dit €20. Je krijg zoals elk jaar hier een Marum polo, Marum pas, onbeperkt toegang tot de soos tijdens openingstijden en de mogelijkheid tot het gebruikmaken van de kortingen gegeven door onze geliefde sponsoren.

Ben jij al lid geweest van Marum Bibio, klaar met je studie(s), maar zou je alsnog onderdeel willen blijven van de studentenvereniging? Schrijf je dan in als Donateur. Je kan een donateur worden vanaf €50 euro in het jaar en het bedrag wordt betaald per schooljaar.

logo

Lidmaatschap Meerderejaars

logo

Lidmaatschap Eerstejaars

logo

Donateur

foto background

Foto's

Ben je lid? Dan kun je door in te loggen alle foto’s bekijken van alle feesten en evenementen.

Sponsoren

Sponsoren en partners zijn van direct belang voor de vereniging, omdat zij naast een mogelijke financiële bijdrage een belangrijke schakel kunnen vormen tussen de vereniging en het werkveld. Om studenten wegwijs te maken in de bedrijfswereld, is het van belang dat wij als vereniging middels sponsoren en partners het contact leggen tussen de leden en de betreffende bedrijven.

hz
hz
hz
hz
hz
hz
hz
hz
hz
hz
hz